« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

19/12 DJ Sounds verzorgt fitness marathon voor het goede doel @ Fitness Paradise

16/12/2015 @ 08:00 - 17:00

Op zaterdag 19 december organiseert Fitness Paradise een fitness marathon. Hiermee wordt er geld opgehaald voor de Hospice Hoeksche Waard, de stichting die zich inzet voor mensen die nog een korte tijd te leven hebben een geborgen plek te geven voor hunzelf en de familie. Ook wij van DJ Sounds dragen graag ons steentje hierbij mee in vorm van het sponsoren van licht en geluid. Wil jij ook hier aan deelnemen? check dan hier: http://www.fitnessparadise.nl/#!deelnemers/nfs0h

Gegevens

Datum:
16/12/2015
Tijd:
08:00 - 17:00

OVER DJ SOUNDS

over_djsounds

DJ Sounds is een dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam en al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van professioneel licht & geluid. In 1992 is DJ Sounds opgericht door Derk-Jan ten Wolde, die na geruime tijd DJ te zijn geweest, zijn ervaring in de praktijk wilde brengen. Hij gaf al gedurende een lange periode advies over licht, geluid, en apparatuur, van concept tot installatie. In 1998 besloot Derk-Jan een winkel te openen in Rotterdam Zuid. DJ Sounds ging zich richten op het verhuren, verkopen, installeren en onderhouden op het gebied van professionele licht- en geluidsapparatuur, en bouwde snel een goede naam op in Rotterdam en omgeving. Het werd tijd om deze lijn voort te zetten en DJ Sounds vestigde zich in 2007 met een nieuwe winkel in het centrum van Rotterdam. Naast verkoop, verhuur en exploitatie van licht en geluid is er ook een reparatieafdeling. Hierdoor wordt  extra service gewaarborgd op aangekochte apparatuur. Gaat er in de garantieperiode iets kapot, dan kunt u apparatuur in bruikleen krijgen. Tevens is er gestart met een sign-afdeling, waar u terecht kunt voor o.a. belettering, plaatbedrukking en textielbedrukking.

DJ Sounds is een professioneel bedrijf dat zich onderscheidt door een uitstekende dienstverlening dat zich uit in kwaliteit en non-stop-service. Sinds 2013 is DJ Sounds officieel Pioneer dealer. Kortom  de ‘DJ Shop’ van Rotterdam.

Verder verzorgt DJ Sounds DJ’ s  en Drive-In shows op maat, voor elk budget en voor zowel particulieren als bedrijven.

Lees verder »